VeliMark Oy laajentaa toimintaansa Mikkelissä. Yhtiö on tehnyt Kiinteistökehitys Naistinki Oy:n kanssa sopimuksen toimintansa käynnistämisestä Insinöörinkatu 7:n tiloissa. Yhtiön käyttöön tulevat saneeratut toimisto-, myymälä ja neuvottelutilat sekä suuri varasto- ja esittelytila. Toiminnan on tarkoitus alkaa uusissa tiloissa kesäkuun 2022 aikana.

"Olemme erittäin tyytyväisiä uusien käyttötarkoitustamme palvelevien tilojen löytymisestä nopeasti ja joustavasti", sanoo aluepäällikkö Titta Valtonen. Kaikkiaan VeliMarkin uudet tilat ovat lähes 700 m2.

VeliMark Oy on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Yhtiö tarjoaa puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.

Kiinteistökehitys Naistinki Oy on Mikkelin kaupungin 100% omistama yhtiö, joka on keskittynyt tarjoamaan kustannustehokkaita tilaratkaisuja toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön. Yhtiön perustehtävä on luoda ja ylläpitää elinvoimaa Mikkelin kaupungissa.


Lisätietoja

VeliMark Oy
Aluepäällikkö
Titta Valtonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 0400 550 501


Kiinteistökehitys Naistinki Oy
Toimitusjohtaja
Kyösti Ylijoki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 044 794 2210

Kiinteistökehitys Naistinki Oy
Prikaatinkatu 10
50100 Mikkeli
Puh: 040 129 4340
 

Sivustolla käytetään evästeitä. Lisätietoja.